Newsآشپزی

برای عید نوروز روش تهیه شیرینی پای لیمو یخی را یاد بگیرید ؟

همیشه با فرا رسیدن عید نوروز، خانم‌های ایرانی دغدغه تهیه شیرینی‌های جدید و مختلف با طعم و رنگ متفاوت را دارند. شیرینی هایی که قصد داریم در این مطلب به شما آموزش بدهیم از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه‌تر از قنادی‌هاست. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

1 فنجان (120 گرم) بیسکویت کراکر خرد شده (حدود 8 ورق) / 5 قاشق غذا خوری (70 گرم) کره خرد شده / 5 قاشق غذا خوری عسل/ یک سوم فنجان خامه سنگین / 2 قاشق غذا خوری (30 گرم) شکر سفید / 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده/ 1 قوطی شیر تغلیظ شده شیرین/ 2 قاشق چای خوری پوست لیمو + مقدار بیشتر برای تزئین / نصف فنجان آب لیمو تازه

رویه

سه چهارم فنجان خامه سنگین / 1 و 1/2 قاشق غذا خوری (20 گرم) شکر سفید / 12 عدد تمشک تازه، نعناع تازه، لیمو ورقه شده.

طرز تهیه:

مرحله ۱: درون قالب سیلیکونی مافین 12 عدد قالب کاغذی قرار داده و آن را کنار بگذارید. خرده های بیسکویت کراکر را در یک کاسه مخلوط کن بریزید. کره ذوب شده و عسل را در ظرفی مخلوط کنید. مخلوط کره را روی خرده های کراکر بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و سپس آن را کنار بگذارید.

شیرینی پای لیمو یخی
شیرینی پای لیمو یخی

مرحله ۲: در یک کاسه مخلوط کن، یک سوم فنجان خامه سنگین را با استفاده از یک میکسر برقی دستی با سرعت بالا هم بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. یک قاشق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا قله های سفت و انعطاف پذیر تشکیل شوند.

در یک کاسه مخلوط جداگانه، پنیر خامه ای را با یک قاشق غذا خوری شکر با استفاده از همزن با حدود 2 دقیقه سرعت متوسط ​​به بالا ​​تا زمانی که سبک و پفکی شود، بزنید. شیر تغلیظ شده را به مواد اضافه کرده و آن را مخلوط کنید و سپس پوست لیمو و آب لیمو را هم اضافه کنید و هم بزنید.

این مواد را درون مخلوط خامه زده شده بریزید. در نهایت مخلوط را بین کاپ ها تقسیم کنید و حدود 3 سانتی از هر کدام را با مواد پر کنید. مخلوط بیسکویت کراکر را روی مواد موجود در کاپ کیک ها بریزید تا یک لایه یکنواخت روی هر کدام داشته باشید. روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و حدود 3 الی 4 ساعت فریز کنید تا سفت شوند.

مرحله ۳: برای رویه، خامه سنگین را در یک کاسه مخلوط کن با استفاده از همزن برقی دستی بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا قله های سفتی به دست آید. سپس آن را درون قیف خامه زن با سر گرد بریزید (یا مخلوط را می توانید با قاشق نیز روی کاپ کیک بریزید).

هنگامی که آماده سرو هستید، کاپ ها را از فریزر خارج کرده و سپس کاغذ های سیلیکونی را آن ها جدا کنید و سپس پای ها را برعکس کنید. روی پای ها را با قیف خامه بزنید و در صورت تمایل روی هر کدام را با تمشک، تکه های لیمو، نعناع و پوست لیمو تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا